Rumah > Berita > Kandungan

Berdandan Pokok Krismas yang berwarna-warni

- Aug 24, 2017 -

Pokok Krismas adalah yang paling mampu memberikan suasana. Pilih saiz pokok Krismas yang sesuai diletakkan di ruang tamu, keluarga duduk di sekitar pokok Krismas yang dihiasi, buka hadiah Krismas, bagikan Krismas Merry! Sangat penting untuk berpakaian pokok Krismas. Hiaskan pokok Krismas dengan lampu, pendants dan hadiah untuk mencerahkan seluruh ruang tamu anda.

Pencahayaan

Pokok Krismas boleh bersinar, semuanya bergantung kepada pencahayaan yang berwarna-warni. Pilih warna yang berlainan daripada rentetan lampu, atau dari lingkaran ke bawah ke bawah untuk membuka, atau perhiasan pokok, bentuk mentol juga boleh dengan keutamaan anda, atau bar, atau sfera, disambungkan kepada bekalan kuasa, dengan perubahan dalam warna lampu, pokok pokok Krismas telah menjadi warna yang cantik, aliran berkedip, pokok Krismas seolah-olah menari.

Pendant

Anda boleh meletakkan loket pada pokok Krismas, bar warna, bola mutiara, kaca berbentuk hati, anak patung kecil, bintang berwarna, ini boleh digunakan sebagai hiasan pokok dan penari pokok Krismas. Jika anda berminat, anda juga boleh DIY beberapa pendants, seperti penggunaan jerami atau sutera tenunan beberapa anak patung, menggantung dalam masa yang sama, akan membuat pokok Krismas.

Hadiah Krismas

Membungkus hadiah dengan kertas pembalut terang, hadiah itu akan disusun secara rawak di bawah pokok Krismas, juga dapat meningkatkan kesan keseluruhan pokok Krismas.


Berita yang berkaitan

Barangan yang berkaitan

  • Garlands klasik Krismas
  • Lampu String Tirai LED LED
  • Big Christmas Stockings Sackc
  • Krismas Berjubah haiwan kesayangan
  • Hiasan Runner Jadual Krismas
  • Krismas Beding Set Decoration